De Afsluitdijk: Gates of Light

De Afsluitdijk: Gates of Light

De Afsluitdijk: Gates of Light

Van Raalte Displays

De impact van licht werd deze maand heel duidelijk gemaakt door ontwerper Daan Roosegaarde. De 60 heftorens van de Afsluitdijk lichten op in het licht van je eigen koplampen. Roosegaarde versterkt de schoonheid van de dijk met een subtiele laag die licht en duisternis met elkaar verbindt. Hij maakt nieuwe koppelingen tussen mens en landschap, verleden en toekomst, duister en licht. In de donkere omgeving wordt het icoon bijna tot kunst verheven. Deze en andere lichtexperimenten zijn te beleven tijdens Icoon Afsluitdijk: 17 november t/m 21 januari na zonsondergang.

 

Foto: https://www.volkskrant.nl/

Privacy Preference Center

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om onze website te kunnen optimaliseren naar een steeds meergebruikersvriendelijke website.

__utma, __utmb, __utmc, __utmt_UA-109661489-1, __utmz, _hjIncludedInSample, _ga, _gid _gads

Adwords & adverteren

Ons doel is om bezoekers van onze websites te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze sites zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze websites, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Om deze aanpassingen te kunnen maken, proberen wij op basis van onze websites die je bezoekt op internet een beeld te krijgen van je vermoedelijke interesses zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses passen wij dan de inhoud en de advertenties op onze websites aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van je surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals het bezoek aan onze webshop of een bepaald product in onze webshop.

DSID, _gads

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?