Gespot door ons: New York taxi’s zijn vooruitstrevend met Digital Signage

Gespot door ons: New York taxi’s zijn vooruitstrevend met Digital Signage

Gespot door ons: New York taxi’s zijn vooruitstrevend met Digital Signage

Van Raalte Displays

In New York maken ze al veel gebruik van digital signage, waaronder in de iconische gele taxi’s. In de achterkant van de voorstoel zit een digitaal scherm, waar de klant het nieuws kan lezen, de route kan zien op de stadskaart, informatie over de stad kan vinden en waar je met je creditcard kan betalen na je rit. Doordat de meeste schermen touchscreen zijn hebben de klanten zelf in de hand wat ze willen zien. De schermen beelden elke 2 minuten een advertentie van max 15 seconden af.


Bron foto’s: http://mocosubmit.com/verifone-digital-taxi-tops-display/

 

 

Naast binnen de taxi’s wordt er ook gebruik van Digital Signage buiten de taxi gebruikt. In de vorm van een taxi topper. Deze moderne versie van het taxibordje heeft een dubbelzijdig scherm, waar volledige advertentie filmpjes op getoond kunnen worden. Zoals het voorbeeld van Verifone en Heineken hier naast. Door middel van een simpele 3G of 4G verbinding, kunnen er dynamische advertenties getoond worden die bijna ‘real-time’ aangepast kunnen worden en het gaat zelf zo ver als het tonen van advertenties van lokale winkeliers in bepaalde gebieden door middel van Geo-zoning.

Privacy Preference Center

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om onze website te kunnen optimaliseren naar een steeds meergebruikersvriendelijke website.

__utma, __utmb, __utmc, __utmt_UA-109661489-1, __utmz, _hjIncludedInSample, _ga, _gid _gads

Adwords & adverteren

Ons doel is om bezoekers van onze websites te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze sites zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze websites, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Om deze aanpassingen te kunnen maken, proberen wij op basis van onze websites die je bezoekt op internet een beeld te krijgen van je vermoedelijke interesses zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses passen wij dan de inhoud en de advertenties op onze websites aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van je surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals het bezoek aan onze webshop of een bepaald product in onze webshop.

DSID, _gads

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?