Innovatief LED in de kas

Innovatief LED in de kas

Innovatief LED in de kas

Van Raalte Displays

Het hele jaar genieten van aardbeien van eigen bodem.

LED-verlichting is een veelzijdig product en naast het gebruik in displays, kan het ook hele andere functionele (en lekkere) doelen hebben. Het kan ook helpen met de groei van fruit en groentes. Aardbeienteler Jack Hereijgers uit Zundert heeft een innovatief systeem bedacht om het hele jaar door hollandse aardbeien te kunnen telen.

De kweektijd van een hollandse aardbei loopt van juni tot en met september in de volle grond, en in de kas van oktober tot mei.

Er hangt in totaal acht kilometer aan LED-verlichting. De LED-verlichting brandt 16 uur per dag. Want dan presteren de aardbeien het beste volgens Jack. Doordat LED-verlichting veel gerichter is dan gewone lampen is er ook sprake van minder lichtvervuiling in de kas. En kan het effectiever ingezet worden.

Een interessante ontwikkeling in de LED-verlichting business.

Lees het hele interview met Jack Hereijgers hier.

Privacy Preference Center

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om onze website te kunnen optimaliseren naar een steeds meergebruikersvriendelijke website.

__utma, __utmb, __utmc, __utmt_UA-109661489-1, __utmz, _hjIncludedInSample, _ga, _gid _gads

Adwords & adverteren

Ons doel is om bezoekers van onze websites te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze sites zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze websites, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Om deze aanpassingen te kunnen maken, proberen wij op basis van onze websites die je bezoekt op internet een beeld te krijgen van je vermoedelijke interesses zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses passen wij dan de inhoud en de advertenties op onze websites aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van je surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals het bezoek aan onze webshop of een bepaald product in onze webshop.

DSID, _gads

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?