Kies voor de producten van VR Displays

Kies voor de producten van VR Displays

Kies voor de producten van VR Displays

Van Raalte Displays

Kiezen voor de producten van Van Raalte Displays is kiezen voor topkwaliteit, de beste prijzen en garantie.  

VR-textielframes-met-LED03   Storestoppers06   Stoepborden bij Van Raalte Displays stoepbord, houten krijtborden en veel meer displays     Stoepkrijtborden van Raalte DIsplays  

Privacy Preference Center

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om onze website te kunnen optimaliseren naar een steeds meergebruikersvriendelijke website.

__utma, __utmb, __utmc, __utmt_UA-109661489-1, __utmz, _hjIncludedInSample, _ga, _gid _gads

Adwords & adverteren

Ons doel is om bezoekers van onze websites te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze sites zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze websites, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Om deze aanpassingen te kunnen maken, proberen wij op basis van onze websites die je bezoekt op internet een beeld te krijgen van je vermoedelijke interesses zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses passen wij dan de inhoud en de advertenties op onze websites aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van je surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals het bezoek aan onze webshop of een bepaald product in onze webshop.

DSID, _gads

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?