Stoepborden

Stoepborden zijn de meest efficiënte manier om uw reclame boodschap over te brengen. 3 jaar garantie, makkelijk verwisselbaar, altijd de beste kwaliteit.

Bij Van Raalte Displays koop je alleen stoepborden met hoge kwaliteit ongeacht de prijs. Met al meer dan 50 jaar kennis en innovatie weten wat de standaard is voor stoepborden. Wij kunnen stoepborden op elk gewenst formaat maken, dus mocht uw stoepbord er niet tussen zitten, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Stoepborden zijn een echte eye-catcher voor voorbijgangers. Met een stoepbord kan je gemakkelijk uw reclameboodschap tonen. In de Van Raalte Webshop zijn er verschillende types stoepborden te vinden, van verrijdbare stoepborden tot houten stoepborden.

De meest populaire stoepborden zijn de verrijdbare stoepborden. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en staan stevig op de grond. Alle kunststoffen voeten zijn gemaakt van onbreekbaar plastic, waardoor de levensduur van het stoepbord nog langer is. Daarnaast zijn de posters gemakkelijk te wisselen door middel van een kliksysteem, en kan het stoepbord gemakkelijk in de voet geschoven worden hiervoor is geen gereedschap voor nodig! In elke prijsklasse is er wel een gepast stoepbord te vinden.