Digitale zuilen

Met lcd buitenscherm

Home / Binnenreclame / Digital signage / Digitale Zuilen

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Digitale zuil met lcd buitenscherm

Omdat alles zo ongelofelijk snel gaat wil je acties zo actueel mogelijk aan je doelgroep tonen. De weerbestendige digitale reclamezuil kun je middels eenvoudige software aansturen. Je laat dus altijd actuele informatie zien aan passerende mensen om ze te verleiden om je dienst of product te gaan bekijken en te aanschaffen.

Blijf voorop lopen via acties op digitale zuilen

Een groot buitenbeeldscherm zie ja langs snelwegen, mooie actuele acties en aanbiedingen voor passerende automobilisten. De boodschap moet kort en duidelijk zijn want de auto’s zoeven met razendsnel voorbij. Deze grote buitenbeeldschermen zijn er ook in kleinere versies die perfect zijn in te zetten ronde industrieterreinen en stadskernen. De auto’s rijden hier wat minder snel en er zijn ook fietsers en wandelaars die de digitale reclamezuil zien. De actieboodschap kun je ook hier zeer actueel houden. Op elk moment van de dag kun je op afstand actuele content uploaden door middel van onze gebruiksvriendelijke software met beschikbare sjablonen, apps en widgets. Plaats snel je aanbieding en verras steeds weer de passanten.

 

Weerbestendig en dag en nacht in de weer

Lcd buitenschermen zijn eigenlijk net hele grote tv-schermen waar je op afstand je acties op afspeelt. Blijf voorop lopen, speel snel in op veranderingen in de markt of belangrijke gebeurtenissen. Het lijkt eigenlijk op een reclame op je televisie maar dan in de buitenlucht, een outdoor reclamezuil. Een klantentrekker die je meer omzet op gaat leveren. Outdoor reclamezuilen werken gewoon door, ze maken reclame, zoeken nieuwe klanten en ze klagen niet en zijn eigenlijk nooit ziek. Zelfs met dikke regen, onweer en bliksem blijven ze in de weer.

OFFERTE AANVRAGEN