Digital signage voor buiten

Altijd actuele acties.

Home / Buitenreclame / Digital Signage

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Digitaal buitenbeeldscherm altijd actueel

Alles gaat razendsnel tegenwoordig. Om alles bij te benen wil je natuurlijk zo actueel mogelijk communiceren met je doelgroep. Digital signage biedt alles wat je nodig hebt om actuele boodschappen en acties aan passerende mensen te tonen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Digitaal buitenbeeldscherm houdt je flexibel

Als je bij wil blijven in de huidige snelle wereld dan moet je snel communiceren en snel inspelen op actualiteiten. De concurrentie voor blijven en voorop lopen. Van Raalte’s digitale buitenschermen zijn van hoge kwaliteit en via de eenvoudig te bedienen software kun je echt actueel communiceren. Het grote voordeel van Digital Signage is dat op elk moment van de dag de boodschap op het scherm kan worden aangepast. Voor buitengebruik hebben we oplossingen in de vorm van vrijstaande en wand-LED-schermen en digitale zuilen.

 

Ledscherm buiten

Steeds vaker ziet u een LED scherm buiten staan bij het binnen rijden van een gemeente, langs de kant van de snelweg, evenementen, in een winkelcentrum of op andere openbare gelegenheden.
Van Raalte display levert een diverse range en heeft LED schermen voor buiten in diverse pitchgroottes. Wij hebben oplossingen voor aan de wand, achter glas of vrijstaand. Met onze eenvoudige software stuur je het LED scherm outdoor op afstand aan en kunt je de content direct uploaden. Heerlijk flexibel en actueel!

 

Outdoor Digitale zuil LCD

Wil je voor je bedrijf, gebouw, ziekenhuis of openbare gelegenheid een commerciële boodschap, wayfinding of je klant welkom heten dan is onze digitale buitenzuil de perfecte oplossing. Wij maken gebruik van verschillende soorten highbrightness Lcd-schermen die in een weersbestendige zuil wordt geïntegreerd. Op elk moment van de dag kun je op afstand actuele content uploaden door middel van onze gebruiksvriendelijke software met beschikbare sjablonen, apps en widgets.

Outdoor Digitale zuil LCD

Wilt u voor uw bedrijf, gebouw, ziekenhuis of openbare gelegenheid een commerciële boodschap, wayfinding of klant welkom heten dan is onze digitale buitenzuil de perfecte oplossing. Wij maken gebruik van verschillende soorten highbrightness LCD schermen die in een weersbestendige zuil wordt geïntegreerd. Op elk moment van de dag kunt u op afstand actuele content uploaden door middel van onze gebruiksvriendelijke software met beschikbare sjablonen, apps en widgets.

 

  • Leverbaar in verschillende maten
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Mogelijkheden tot customising

Ledscherm buiten

Steeds vaker ziet u een LED scherm buiten staan bij het binnen rijden van een gemeente, langs de kant van de snelweg, evenementen, in een winkelcentrum of op andere openbare gelegenheden.

Van Raalte display levert een diverse range en heeft LED schermen voor buiten in diverse pitchgroottes. Wij hebben oplossingen voor aan de wand, achter glas of vrijstaand. Met onze eenvoudige software stuurt u het LED scherm outdoor op afstand aan en kunt u uw content direct uploaden.

 

  • Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen
  • Gebruiksvriendelijke software