Gevelreclame op maat gemaakt

Voor buiten aan het pand.

Home / Buitenreclame / Gevelreclame

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Reclame op je gevel in elke vorm en maat

Gevelreclame zie je overal, Times Square in New York is er beroemd om. Het fijne van een goede lichtreclame aan de buitenkant van je gebouw is dat je van ver kunt zien waar je zit en wat je doet. Een goede gevelreclame valt op door een mooie lichtopbrengst, een goede boodschap en duidelijke vormgeving. Die goede lichtopbrengst zie je terug in alle van Raalte lichtreclame producten.

VRAAG JE OFFERTE AAN

Gevelreclame is onmisbaar

Om op te vallen tussen alle aanbieders in een winkelstraat of op een industrieterrein, moet je de juiste gevelreclame kiezen. Een standaard lichtbak helpt natuurlijk al maar een mooie combinatie van verschillende lichtreclames versterken elkaar. Een LED textielframe voor buiten aan je pand biedt je de mogelijkheid om je boodschap makkelijk te verwisselen. Zo kun je inspelen op de actualiteit en zorg je ervoor dat het passerend publiek elke keer weer naar je lichtreclame worden getrokken. De combinatie met een knallende etalage waar je gebruik maakt van een LED textielframe voor binnen en een buiten je pand goed geplaatst stoepbord (of LED stoepbord) zorgt ervoor dat de passanten niet om je heen kunnen. Als ze je niet vandaag bezoeken dan onthouden ze het in ieder geval voor een volgende keer. Laat aan de buitenkant zien wat de mensen binnen kunnen verwachten, succes verzekerd!

 

Wat communiceer je het beste in een lichtreclame op je gevel?

Vaak zie je dat in ieder geval de bedrijfsnaam en logo in een gevelreclame worden getoond, daarnaast wil je graag aan passerend publiek uitgelicht laten zien wat je dienst of product is. De tekst moet natuurlijk wel goed leesbaar zijn dus groot en duidelijk, geen hele lappen tekst in de lichtbak. De mensen die wat dichter langs je pand lopen of fietsen kun je wel weer vangen door een opvallende etalage met een LED textielframe. Hier kun je dan wel wat meer informatie op kwijt. Het belangrijkste is dat je opvalt tussen alle andere aanbieders. Lichtreclame helpt je hier enorm bij, zoals lichtgevende displays op belangrijke punten (deze kun je vaak huren voor bepaalde tijd), LED stoepborden voor je pand, LED textielframes aan de muur, in je etalage of buiten aan je pand. Voor iedere specifieke situatie levert van Raalte de juiste LED reclame, samen komen we altijd tot een geweldige oplossing en zorgen we voor extra aandacht en meer klanten.