Kliklijsten

Kliklijsten voor binnen

Home / Binnenreclame / Kliklijsten

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Kliklijsten bestellen

Kliklijsten zijn eenvoudig en snel te bestellen via de Van Raalte Webshop. Hier vind je al onze standaard formaten en kun je kleine oplages bestellen en direct afrekenen. Ben je op zoek naar een grotere oplages kliklijsten in een van de standaardformaten geen probleem. Neem gerust contact met ons op en wij zullen je een geweldig voorstel doen.

Kliklijsten

Een kliklijst is een breed inzetbaar reclamemiddel. Een kliklijst met kliksysteem is makkelijk te gebruiken en heeft geen gereedschap nodig. Je ‘klikt’ simpel de poster vast en hij zal op zijn plek blijven zitten.

Kliklijsten zijn ideaal voor theaters, bioscopen en museums omdat je snel de informatie kunt wisselen. Maar ook voor horeca- en uitgaansgelegenheden die graag hun menu’s of opkomende events willen promoten. Door middel van een voorzetfolie wordt je poster beschermd tegen water, zonlicht en vieze handen. Zo houd je poster langer mooi!

Van Raalte Displays biedt verschillende soorten kliklijsten aan en alle kliklijsten zijn in elk gewenst formaat te produceren

 

Eigen productie

Een van de grote voordelen van Van Raalte Displays is dat wij het grootste deel van ons assortiment zelf produceren. Dit betekent dat we een scherp oog op de kwaliteitscontrole kunnen houden en snel kunnen leveren. Zo maken we het mogelijk om het gewenste formaat kliklijst snel te produceren. Wil je meer weten over onze productie en wat er mogelijk is voor een maatwerk kliklijst, neem contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag met het vinden van het juiste product.

Kliklijsten op maat laten maken

Wilt je een Kliklijst op maat laten maken, dat kan natuurlijk ook. Maatwerk is bij ons standaard. Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom of met hetzelfde gemak komen wij graag naar je toe. Een afspraak is altijd vrijblijvend, bel of mail ons: 071 – 561 10 40, sales@van-raalte.com.

 

Voorzetfolies voor kliklijsten en stoepborden

Voorzetfolies

Voorzelfolies voor jouw kliklijsten

Het Edge Light principe

Afhankelijk van de uitvoering wordt er in een 4, 6 of 8mm acrylaatplaat een patroon gelaserd. Elk formaat heeft zijn eigen unieke patroon. (zie afbeelding A). Aan 1 of 2 zijden, afhankelijk van de breedte van de display, wordt een LED strip geplaatst die recht in de acrylaat plaat schijnen. Het gelaserde patroon zorgt voor een super egale lichtverdeling.

Voordelen

  • Heel weinig energieverbruik
  • Ultra platte lichtdisplays
  • Techniek zowel te gebruiken voor textielframes als kliklijsten met LED

VR Flatlight LED. Enkelzijdig

Kliklijst LED met gelaserde acrylaatplaat

Uitvoeringen
Wand en hangend
Kliklijst profiel
25 en 32mm
Diepte
25mm
Type LED
SMD 3014 Osram of Samsung
Kleur 6000K
Vermogen 17W p/m per LED strip
Dikte acrylaat
8mm
Formaten
Te produceren in elk gewenst formaat t/m 1500x3000mm

VR Flatlight LED. Dubbelzijdig

Kliklijst LED met gelaserde acrylaatplaat

Uitvoeringen
Hangend
Kliklijst profiel
25 en 32mm
Diepte
35mm
Type LED
SMD 3014 Osram of Samsung
Kleur 6000K
Vermogen 17W p/m per LED stripK
Dikte acrylaat
8mm
Formaten
Te produceren in elk gewenst formaat t/m 1500x3000mm

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.