Mooi egaal licht met Led frames

Led Frames met peesdoek.

Home / Binnenreclame / Led Frames

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Led frames op maat gemaakt

In onze fabriek in Voorschoten worden de LED-Frames op maat geproduceerd. We gebruiken alleen LED componenten van A-merken. Alle in Voorschoten geproduceerde LED-frames worden individueel CE getest. Niet voor niets bieden we 3 jaar garantie op de LED componenten van onze verlichte textielframes.

Haal buiten naar binnen met de LED window-frame

LED Window-Frame

De Window-Frame wordt op een wand gemonteerd. Door de combinatie van het frame en de visual lijkt het of je door een levensecht venster kijkt.

Hoe werkt een LED Textielframe?

Een mooi aluminium textielframe-profiel waar een kanaalrand in is aangebracht, in dit kanaal wordt de rubberen pees van het bedrukte textieldoek ingedrukt. Het textieldoek spant zich in het frame. Afhankelijk van het formaat en de toepassing voor het LED-Frame wordt een verschillende Led-techniek toegepast. De mogelijkheden zijn eindeloos en een LED-Frame is in elk gewenst formaat leverbaar.
Als je kiest voor een fotodoek met frame dan kan deze in ieder formaat en uitvoering worden geleverd, een wandmodel textielframe, enkel- of dubbelzijdig vrijstaand frame, hangend, in rond gebogen vorm of als een kubusmodel. Van Raalte heeft voor iedere situatie een passend textielframe, met of zonder led.

 

LED frames geven meer sfeer aan een ruimte

Doordat een led frame een hele wand kan bedekken, creëer je een ruimte die sfeer ademt. Het is makkelijk toepasbaar vandaar dat je een LED Textielframe op vele locaties tegenkomt. Of eigenlijk weet je vaak niet eens dat het een led frame is omdat het zo mooi opgaat in de ruimte dat je het alleen als beleving in je opneemt. Van dichtbij zie je pas dat het een textieldoek is met ledverlichting erachter. De mooie zachte uitlichting door het slimme achterpaneel in het led-frame geeft het beeld echt een boost. Fotodoeken met frame creëren extra sfeer en beleving in winkels, etalages, showrooms, tentoonstellingen en kantoren.

 

Een prachtig product verdient toch een perfecte presentatie?

Je geeft maximale exposure aan je product en dienst. Met een Led textielframe zet je je product in de spotlights. En doordat het fotodoek makkelijk te verwisselen is heb je altijd actuele acties of speel je goed in op de sfeer die het jaargetijde vraagt.
Een mooi led-frame is extra verkoper die altijd maar doorgaat. Heerlijk toch!

 

LED frames maken we precies op de maat die je wil

Een textielframe LED wordt in onze eigen productie op elk gewenst formaat en uitvoering geproduceerd. Heel groot of klein formaat, heel plat of juist diep, enkel of dubbelzijdig, vrijstaand of hangend, de mogelijkheden met LED frames zijn eindeloos.

 

Verschillende LED technieken voor textielframes

Texttielframes zijn er met 3 verschillende LED technieken:

  • LED frame met Power LEDS. Deze uitvoering wordt het meest ingezet voor heel grote formaten met een maximale hoogte van 3000mm. De leds worden gemonteerd op binnenzijde van het aluminium profiel.
  • LED frame met gelaserde acrylaatplaat waarbij de ledstrips zorgen voor een super egale lichtspreiding. Dit is een ultra plat textielframe met een diepte van maar 33mm Maximale hoogte: 1500mm. Breedte oneindig.
  • LED frame met leds gemonteerd op de rugplaat. Deze uitvoering heeft geen beperking op het formaat en zorgt voor een heel hoge lichtopbrengst.

VR LED Panelen

Uitgevoerd met het Edge Light principe: een gelaserde plaat wordt aan 1 of 2 zijden aangelicht met LED strips.

Uitvoeringen
Enkel of dubbelzijdig
Profielbreedte
12mm
Diepte
15mm
Type LED
SMD 3014 Osram of Samsung
Kleur 6000K
Vermogen 17W p/m per LED strip
Dikte acrylaat
6mm
Formaten
Te produceren in elk gewenst formaat t/m 1500x3000mm

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.