Stoepborden

Meer klanten met een stoepbord van Van Raalte Displays.

 

Haal potentiële klanten je bedrijf, showroom of winkel binnen

Er komen veel mensen, potentiële klanten, langs je bedrijf, winkel of showroom. Die laat je toch niet zo maar voorbij gaan? Laat zien wat je aanbiedt, trek ze naar binnen. Een stoepbord met promotie is bijna gratis reclame; veel passanten zien jouw advertentie of aanbieding. Ze waren niet direct op zoek naar je product of dienst maar het weerbestendige promotiebord buiten je pand trekt de aandacht. Mochten ze nu niet gelijk geïnteresseerd zijn in jouw promotie dan weten ze je in ieder geval de volgende keer te vinden.
Een zeer betaalbare extra verkoper die altijd doorgaat in weer en wind, zonder pauze; plaats een mooi, sterk en duurzaam Van Raalte stoepbord voor je pand. Succes verzekerd.

 

Weerbestendig buitenbord

Van Raalte stoepborden zijn weerbestendig en de posters met promotietekst en beeld zijn zeer eenvoudig te vervangen. Echt een topproduct, er zijn er niet voor niets al meer dan 250.000 van verkocht! Geproduceerd in Nederland en volledig recyclebaar. Duurzame kwaliteit voor een goede prijs, zeker door de lange levensduur is het een erg fijn reclamebord voor buiten waar je jaren plezier en voordeel van heeft.
Online promotie is natuurlijk belangrijk maar ook offline wil je gevonden worden toch? Een stoepbord met een strakke aanbieding erin geeft de aandacht aan jouw product of dienst die ervoor zorgt dat klanten je weten te vinden.
Gewoon het beste stoepbord van Nederland. Bewezen de langste levensduur. Niet voor niets maken topbedrijven gebruik van onze StoreStopper stoepborden, zoals Nederlandse Loterij, Zeeman, Rabobank, Lidl, Tempo Team, Q8, Total, Kruidvat, Beter Bed en nog honderden andere bedrijven in binnen en buitenland.

Stoepborden op maat gemaakt
Stoepbord op Maat

Hoe gaaf is dat, gewoon je eigen stoepbord. Helemaal gemaakt in je eigen huisstijl. Direct herkenning van passanten van je merk.

Stoepborden voor buiten met een waterbase
Stoepborden met waterbase

Er zijn veel stoepborden met een waterbase. Het buitenbord van Van Raalte is voorzien van een unieke door van Raalte ontworpen waterbase van onbreekbaar plastic.

LED stoepbord met een waterbase
Verlicht stoepbord met accu

Zelfs in het donker opvallen met het van Raalte lichtgevend stoepbord.

Krijtstoepbord met posterwisselsysteem
Krijtstoepbord met posterwisselsysteem

Altijd actuele promotie van je dienst of product met dit krijtstoepbord en stoepbord in één.

Krijtstoepbord altijd een actuele aanbieding
Krijtstoepbord

Met een krijtbord ben je heerlijk flexibel, al wil je vier keer per dag je actie aanpassen, geen probleem.

LED stoepbord met een waterbase

Digitale Stoepborden

Altijd een relevante actie op het juiste moment

Voorzetfolies voor kliklijsten en stoepborden

Voorzetfolies

Voorzelfolies voor jouw stoepborden

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten
Van Raalte is dé specialist in het ontwikkelen en produceren van Custom-made stoepborden. Wist u dat wij de bedenker zijn van het stoepbord met een kunststofvoet?

Door het stoepbord uit te voeren in uw eigen huisstijl zult u extra opvallen. Niet voor niets maken topbedrijven gebruik van onze StoreStoppers zoals Nederlandse Loterij, Zeeman, Rabobank, D-reizen, Lidl, Tempo Team, Q8, Total, Kruidvat, Beter Bed en nog honderden andere bedrijven in binnen en buitenland.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.