Bestel nu de Desinfectiezuil. Klik hier!

 • Stoepborden
  Stoepborden

  Stoepborden zijn de meest efficiënte manier om uw reclame boodschap over te brengen. 3 jaar garantie, makkelijk verwisselbaar, altijd de beste kwaliteit.

  Bij Van Raalte Displays koop je alleen stoepborden met hoge kwaliteit ongeacht de prijs. Met al meer dan 50 jaar kennis en innovatie weten wat de standaard is voor stoepborden. Wij kunnen stoepborden op elk gewenst formaat maken, dus mocht uw stoepbord er niet tussen zitten, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

  Stoepborden zijn een echte eye-catcher voor voorbijgangers. Met een stoepbord kan je gemakkelijk uw reclameboodschap tonen. In de Van Raalte Webshop zijn er verschillende types stoepborden te vinden, van verrijdbare stoepborden tot houten stoepborden.

  De meest populaire stoepborden zijn de verrijdbare stoepborden. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en staan stevig op de grond. Alle kunststoffen voeten zijn gemaakt van onbreekbaar plastic, waardoor de levensduur van het stoepbord nog langer is. Daarnaast zijn de posters gemakkelijk te wisselen door middel van een kliksysteem, en kan het stoepbord gemakkelijk in de voet geschoven worden hiervoor is geen gereedschap voor nodig! In elke prijsklasse is er wel een gepast stoepbord te vinden.

 • LED kliklijsten
  LED kliklijsten

  Val op met LED lichtbakken, gemakkelijk te bedienen, altijd zichtbaar

  Deze ledframes met de hoogste lichtopbrengst zijn de ideale led display om uw boodschap te presenteren. De led display reclame zorgt ervoor dat uw boodschap altijd goed in beeld komt. De ledframes van de led display zijn vaak eenvoudig te openen en sluiten, waardoor het vervangen van uw reclame snel uitgevoerd kan worden. Zet u de led display buiten? Geen probleem, ook voor buitengebruik hebben wij diverse opties beschikbaar. Of u nu kiest voor kliklijst led of een ledframe, wij hebben een led display voor al uw wensen. Geproduceerd in Nederland en met 3 jaar garantie!

 • Flag2tag
  Flag2tag

  Flag2Tag is een uniek nieuw product dat de winkelstraat gaat veroveren.


  Waar het omdraait bij gevelreclame.

  Flag2Tag is een uniek nieuw product dat de winkelstraat gaat veroveren. Het is een effectieve vorm van reclame die draait in de wind. Het draaiende binnenschild is tweezijdig bedrukt zodat iedere draaibeweging een beeldwissel geeft die dynamiek brengt in het.


  Flag2Tag

  • 360 graden exposure

  • Geschikt voor doorlopende en tijdelijke acties

  • Binnenschild makkelijk te verwisselen • Goede aanvulling op een stoepbord

 • Images Frames
  Images Frames

  Sfeer en beleving wordt gecreëerd met de VR Image-Frames. Leverbaar verlicht en onverlicht tot super grote formaten.

  Deze frames zijn ideaal voor beurzen en etalage inrichting. In de aluminium frames bevestigt u eenvoudig een textieldoek met uw reclameboodschap. Indien u echt in het oog wilt springen, bevelen wij het frame aan met ledverlichting. Aangezien de frames er in vele afmetingen zijn, kunt u werkelijk alle kanten op met dit product. Mocht u er niet uitkomen, dan assisteren we u graag!

 • Kliklijsten
  Kliklijsten

  Kliklijsten in vele standaard formaten en soorten die op maat geproduceerd kunnen worden. Concurrerende prijzen!

  In ons kliklijsten assortiment gaat u zeker de kliklijst vinden die u zoekt. Wij bieden de kliklijsten aan in vrijwel elk denkbaar formaat. De collectie loopt uiteen van de gangbare kliklijst a4 en kliklijst b1 tot aan het grote kliklijst a0 formaat. Omdat de standaard afmetingen, zoals kliklijst a3 en kliklijsten a4 niet altijd aansluiten bij de diverse wensen van onze afnemers, bieden we ook de mogelijkheid tot een kliklijst op maat. .

  Bedrijven die echt de aandacht willen vestigen op hun poster of afbeeldingen vinden in onze kliklijstenwebshop precies wat ze zoeken met de kliklijsten a0 formaat, maar ook de kliklijst a1 kan al flink in het oog springen. De kliklijsten a3 of kliklijst a2 zijn wat meer bescheiden, maar vormen een prima aanvulling op uw reclameuitingen.

 • Krijtstoepborden
  Krijtstoepborden

  Zoekt u een krijtstoepbord, stoepbord krijt, stoepbord krijtbord of tafelkrijtbord? Wij zijn gespecialiseerd in stoepborden krijt en krijtstoepborden! Klik!

  Bij Van Raalte Displays kunt u creatief aan de slag met uw krijt, van krijtstoepbord tot aan tafelkrijtbord, voor alle soorten krijtstoepborden kunt u bij ons terecht! Wat u ook op het tafelkrijtbord of stoepbord krijt, het ziet er direct persoonlijker uit. Krijtstoepborden zijn dan ook een prima manier om de aandacht te trekken, aangezien een krijtstoepbord in de looproute van de mensen geplaatst kan worden. Een stoepbord krijtbord kan door een beetje creativiteit echt in het oog springen, maar ook een strakke boodschap zal duidelijk zijn, als u deze op een stoepbord krijt. Een lichtdisplay of digitale reclame uiting is natuurlijk heel modern, maar met een stoepbord krijtbord kunt u net dat beetje persoonlijker contact zoeken, door de handgeschreven boodschap die u op de stoepborden krijt. Zeker met de diverse soorten stoepborden krijt, kunt u er eventueel een echt kunstwerkje van maken.

 • Wand- en tafelkrijtborden
  Wand- en tafelkrijtborden

  De wand en tafelkrijtborden zijn er in vele maten en soorten. Leverbaar in afwijkende formaten en kleuren.

  Wandkrijtborden zijn een prima manier om op een makkelijke manier wisselende menu's, dag specials, of andere uitingen onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Met een tafel- of wandkrijtbord kunt u de gasten binnen in uw gelegenheid ergens op wijzen zoals een wijnspecial of een menu. Door onze aansluitende producten kunnen we u meerdere producten aanbieden in de zelfde stijl. Zoals houten stoepborden waarmee u de gasten naar binnen kan trekken, tafelkrijtborden en wandkrijtborden.

 • Brochuredisplays
  Brochuredisplays

  Een uitgebreid programma displays om brochures, folders en magazines professioneel te presenteren.

  U ziet tegenwoordig steeds vaker brochuredisplays bij bedrijven staan ter presentatie van folders of brochures. Een goed brochure display zorgt voor aankleding van de ruimte. Tevens word er nieuwsgierigheid opgewekt naar wat er in het folderbakje van de brochurestandaard word tentoongesteld. Door de ruime keus aan brochure displays in ons assortiment kunt u de beste brochure display of folderbak naar omgeving uitkiezen. Ook voor een kleinere ruimte hebben wij de oplossing, u kiest dan niet door de brochurestandaard maar voor één van de losse brochuredisplays die u aan de muur kunt bevestigen. Een andere oplossing is de folderstandaard waar u enkel- of dubbelzijdig een folderbakje aan kunt bevestigen. Om het u makkelijk te maken verkoopt van raalte de folderbak ook los zodat u zelf het aantal wat u nodig heeft kunt bestellen. Het hele assortiment aan brochure displays is op maat leverbaar tegen concurrerende prijzen.

 • Vloerstandaards
  Vloerstandaards
  Voor elke locatie leveren wij de juiste vloerstandaard. Vanaf 10 stuks op elk gewenst formaat te produceren.
 • Ophangsystemen
  Ophangsystemen
  Met het suspender en posterclipsysteem worden posters snel en eenvoudig opgehangen.
 • Informatie Vitrines
  Informatie Vitrines

  Muurvitrines in diverse uitvoeringen voor binnen en buitengebruik. Concurrerende prijzen.

  Bij Van Raalte verkopen we ook informatie vitrines, handig voor posters of mededelingen in openbare ruimtes. Door de diverse keus aan informatie vitrines is er voor ieder wat wils. Van de XS muurvitrine tot aan de Luxe muur vitrinekast. Zoek het juiste formaat muur vitrinekast uit naar de omgeving waar u deze wilt ophangen. In het assortiment kunt u ook de keus maken voor een muurvitrine voor buitengebruik. Door de diverse keus aan informatie vitrines is er voor ieder wat wils.

 • Digital Signing
  Digital Signing
  Digitale displays, videowalls en led schermen met touchscreen en vrijstaand