Van Raalte Displays

Retail in beweging

Consumentengedrag, internet en concurrentie hebben ervoor gezorgd dat het traditionele boodschappen doen sterk aan het veranderen is. Winkels moeten zich gaan onderscheiden door het creëren van sfeer en beleving om de klant te verleiden hun producten te kopen. Cruciaal hierbij zijn een uitgekiend assortiment, opvallende displays, licht, videoschermen en professionele instore communicatie.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren al meer dan 50 jaar P.O.S displays die creatief en functioneel zijn en naadloos aansluiten bij uw winkelformule of merkidentiteit. Onze displays variëren van LED lichtdisplays tot stoepborden en van textielframes tot custom-made productpresentaties.

Van Raalte Displays heeft een team van ruim 20 gemotiveerde professionals, die u in het totale proces kunnen ondersteunen en ontzorgen. Wij werken al jaren tot tevredenheid samen met gerenommeerde klanten zoals: Tempo-Team, Nederlandse Loterij, De Lotto, Lidl, JCDecaux, Zeeman, G-star, Intratuin, Homebase(UK), Argos(UK), J D Wetherspoon(UK), Vrumona, ABN AMRO, Mc Donalds, T-Mobile, Q8, BP, AS Watson, Pearle, Hanos en nog vele andere bedrijven in binnen- én buitenland.

 

Van idee tot eindproduct

Meedenken met de klant zit ons in het bloed. Wij gebruiken onze kennis en kunde om uw specifieke wens te realiseren. Maatwerk is bij ons de standaard. We hebben een T&O afdeling bestaande uit ontwerpers, modellenmakers en technici. Daarnaast beschikken wij over eigen productiefaciliteiten in binnen- en buitenland om grote series, speciale technieken en complexe opdrachten tegen zeer scherpe condities aan te bieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom of bij u op kantoor.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom of bij u op kantoor.