LED Frames voor buiten

Ultra plat lichtdisplay, laag energieverbruik.

Home / Buitenreclame / LED Frames

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Bestel direct LED Frames voor buiten

Afgelopen 10 jaar heeft er een enorme ontwikkeling plaatsgevonden in LED verlichting en digitale druktechnieken. De mogelijkheden om visuals op heel groot formaat te presenteren zijn met een textielframe voor velen bereikbaar geworden. Zelfs met een beperkt budget heb je al een mooi promotiedoek aan de muur.

LED Frames creëren extra sfeer en beleving

Winkelend publiek wil je graag je winkel of pand binnenhalen. Maar hoe val je het beste op in een drukke straat. Natuurlijk helpt dan een bewegend, draaiend promotiepaneel met een krachtige boodschap erop. De flag2tag is een moderne uitvoering van de vlaggetjes. Het grote voordeel is dat het promotiepaneel van deze buitenreclame lekker draait in de wind, de passanten kijken en zien je actie. Deze draaiende vlaggen vallen geweldig op en zeker als je bedenkt dat je de draaiende actiepanelen kunt verwisselen. Dus lekker flexibel en actueel met nieuwe teksten op het verwisselbare uithangbord. Geen saaie vlaggetjes maar een knallende klantentrekker aan de buitenkant van je pand. Een beetje wind is er altijd wel en het draaiende actiepaneel van de flag2tag zorgt voor een opvallende boodschap. Natuurlijk met de echt van Raalte kwaliteit.

 

LED Frames voor binnen en buiten

Textielframes met LED verlichting en Textielframes onverlicht zijn leverbaar voor binnen en buitengebruik. De LED-Frames voor buiten zijn uitgevoerd met led’s en adapters die waterbestendig zijn. (IP 67). Van Raalte heeft zelfs een stoepbord met LED en een textieldoek. Je kunt dus altijd en overal je geweldige promotietekst en -beeld aan winkelend publiek laten zien. Onderscheid je van je concurrenten met krachtig verlichte textielframes.

 

Aluminium textielframes op maat gemaakt

In onze fabriek in Voorschoten worden de LED-Frames op maat geproduceerd. Vanzelfsprekend voldoen de textielframes voor binnen en buiten aan de hoogste kwaliteitseisen. We gebruiken alleen LED componenten van A-merken. Alle in Voorschoten geproduceerde LED-frames worden individueel CE getest. Niet voor niets bieden we 3 jaar garantie op de LED componenten van onze verlichte textielframes.

 

Hoe werkt een LED Frames?

De basis is een aluminium textielframe-profiel met een kanaal waar de rubberen pees van het bedrukte textieldoek ingedrukt wordt. Het fotodoek wordt zo strak in het frame gespannen. De LED-Frames zijn leverbaar met verschillende LED technieken, afhankelijk van het formaat en de situatie waar het LED-Frame geplaatst wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos! In principe is een LED-Frame in elk gewenst formaat leverbaar. Textielframes zonder verlichting zijn leverbaar in elk gewenst formaat en uitvoering; textielframe als wandmodel, enkelzijdig of dubbelzijdig vrijstaand, hangend, in gebogen vorm of als een kubus model, voor elke omstandigheid is er een textielframe.

 

Verschillende LED technieken voor frames

LED frame met Power LEDS. Deze uitvoering wordt het meest ingezet voor heel grote formaten met een maximale hoogte van 3000mm. De leds worden gemonteerd op de binnenzijde van het aluminium profiel. LED frame met gelaserde acrylaatplaat waarbij de ledstrips zorgen voor een super egale lichtspreiding. Dit is een ultra-plat textielframe met een diepte van maar 3,3 cm, een maximale hoogte van 150 cm en een oneindige breedte. LED frame met leds gemonteerd op de rugplaat. Deze uitvoering heeft geen beperking voor het formaat en zorgt voor een heel hoge lichtopbrengst.

 

Topkwaliteit met de hoogste betrouwbaarheid

Van Raalte Displays is al meer dan 20 jaar de specialist in het ontwikkelen van lichtdisplays waaronder textielframes met LED met briljant egale uitlichting van het peesdoek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.