LED Window-Frame

Haal buiten naar binnen met een LED window-frame

Home / Binnenreclame / Led Frames / LED Window-Frame

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Creëer een illusie met dit window-led-frame

De Window-Frame wordt op een wand gemonteerd. Door de combinatie van het frame en de visual lijkt het of je door een levensecht venster kijkt. Het window-backlite-frame is uitgevoerd met het Edge-Light principe: een acrylaatplaat wordt aan 1 of 2 zijden, afhankelijk van het formaat, aangelicht door LED strips. Het unieke gelaserde patroon op de acrylaatplaat zorgt voor een egale uitlichting van de backlit poster.

Offerte aanvragen

Haal buiten naar binnen door het plaatsen van een LED window-frame

De geweldige LED-technologie die van Raalte toepast geeft je het idee dat de foto in het window-frame een echt raam is. Je creëert een fantastische beleving doordat de backlit foto zo uitgelicht wordt dat je werkelijk even denkt dat je naar buiten kijkt. Met een beetje creativiteit kies je een mooi beeld in het window-frame dat een prachtige sfeer geeft aan je ruimte. De toegepaste led-verlichting in het backlit-window-frame heeft een zeer laag energieverbruik en toch een mooie lichtopbrengst met een unieke ambiance.

 

Een prachtig product verdient toch een perfecte presentatie?

Je geeft maximale exposure aan je product en dienst. Met een Led window-frame zet je je product in de spotlights. De backlit-foto is makkelijk te verwisselen dus je hebt altijd actuele acties en je speelt goed en snel in op waar je doelgroep naar op zoek is.
Het led-window-fame blijft, net als een stoepbord buiten voor je pand, of een led-textielframe, altijd voor je werken, ze gaan maar door en zorgen gegarandeerd voor extra omzet. Heerlijk toch!

VR Windowframe LED

Uitgevoerd met het Edge Light principe: een gelaserde plaat wordt aan 1 of 2 zijden aangelicht met LED strips.

Uitvoeringen
Wandmodel
Diepte
35mm
Type LED
SMD 3014 Osram of Samsung
Kleur 6000K
Vermogen 17W p/m per LED strip
Dikte acrylaat
6mm
Formaten
Te produceren in elk gewenst formaat t/m 1500x3000mm