Gebogen textiel frames

Val extra op met een gebogen textielframe.

Home / Binnenreclame / Textiel Frames / Gebogen textiel frames

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Val extra op met een gebogen achterwand op je beursstand

Echt geweldig, kies voor een gebogen textielframe als een unieke hangende banner in een winkel, showroom of als zeer opvallende gebogen achterwand op beurzen. Licht een product extra uit in je showroom door deze voor de schitterende gebogen achterwand te plaatsen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Mooie producten verdienen mooie achterwanden; een gebogen textielframe

Een gebogen textielframe trekt nog meer aandacht dan een hangend of vrijstaand textielframe. In welke vorm dan ook een textielframe creëert gewoon sfeer en beleving in winkels, showrooms, etalages, in kantoren en bij beurzen en tentoonstellingen.
Textielframes zonder verlichting zijn leverbaar in elk gewenst formaat en uitvoering; textielframe als wandmodel, enkelzijdig of dubbelzijdig vrijstaand, hangend, in gebogen vorm of als een kubus model, voor elke ruimte en gelegenheid is er een geschikt fotodoek met frame.
Een fotopeesdoek is eenvoudig te vervangen, dus in korte tijd kun je de sfeer in je pand aanpassen aan bijvoorbeeld de jaargetijden. De hele ruimte in herfstsfeer en snel en makkelijk overschakelen naar de winter en het voorjaar. Saaie kantoorruimtes zijn verleden tijd, steeds een nieuwe frisse uitstraling met mooie strakke bedrukte textieldoeken in een aluminium frame. En dan is de gebogen vorm natuurlijk helemaal geweldig.

 

Zeer opvallende reclame als muuraankleding of gebogen achterwand

Een briljant uitgelicht textielframe met ledverlichting geeft maximale exposure aan je product en dienst, ook zonder ledverlichting is het een mooi strak fotodoek met frame. Door het makkelijke peesdoeksysteem kun je het posterdoek snel en makkelijk verwisselen. Daarom kun je je bezoekers steeds een verfrissende en nieuwe beleving bieden en in een textielframe je nieuwe acties onder de aandacht brengen. Weer een fijne niet dure verkoper erbij die altijd werkt.