Hangende enkelzijdige en dubbelzijdige textiel frames

Mooie visuel hangend aan het plafond in een tweezijdig textielframe

Home / Binnenreclame / Textiel Frames / Hangende enkelzijdige en dubbelzijdige textiel frames

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Krachtig hangend fotodoek in een frame aan het plafond

Als je binnenkomt zie je gelijk waar je moet zijn door een krachtig textieldoek door je pand aan het plafond te monteren. Met een hangend textielframe krijgen je bezoekers gelijk een goed beeld wat ze kunnen verwachten en als ze iets zoeken dan is de kans groot dat ze dat snel vinden en niet weggaan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Opvallende etalage met een hangend textielframe

Pas je etalage regelmatig aan aan het moment in het jaar. Een heerlijke zomerposter uitgelicht in je etalage of als je binnenkomt. Logisch toch dat je inspeelt op de jaargetijden, Dat kan door te werken met een hangend textielframe voorzien sterk beeld op een tweezijdig fotodoek. Het peesdoek wordt in het textielframe gespannen en is makkelijk te vervangen, zo heb je dus eenvoudig en snel de sfeer aangepast in je etalage, winkel of showroom. En kies je voor een tweezijdig hangend textielframe dan kun je van buiten direct contact leggen met de binneninrichting. Laat je klanten zien wat je verkoopt dat geeft ze een fijne beleving, duidelijk, strak en altijd actueel met een textielframe aan het plafond.

 

Verwisselbaar tweezijdig peesdoek geeft je flexibiliteit

Het prettige van een tweezijdig hangend textielframe is dat je deze door je hele pand kunt hangen. Je bent heerlijk flexibel; ander fotodoek in het frame en je prijst een ander product aan in je showroom, winkel of ontvangstruimte. De rubberen pees in het fotodoek druk je in het aangebrachte kanaal in het frame, zo wordt het fotodoek eenvoudig gespannen in het aluminium frame. Plan je acties goed in en bestel de benodigde fotodoeken op tijd zodat je snel kunt inspelen op actualiteiten of acties. Een peesdoek is ook snel leverbaar hoor en het vervangen is eenvoudig.
Een mooiste is natuurlijk een combinatie van een hangend enkel- of dubbelzijdig textielframe, een paar vrijstaande textielframes en een krachtig groot wandtextielframes. Dit zorgt voor een heerlijke beleving en sfeer in je pand. Leuke beelden in een tweezijdig hangend fotodoek geven je klant een ervaring die ze zeker gaan doorvertellen. En je weet: mond-tot-mondreclame is fantastisch. Je klanten onthouden door de goede bewegwijzering en indrukwekkende beelden beter wat ze hebben beleefd en vertellen makkelijker door aan familie en vrienden waar ze moeten zijn.

 

Een prachtig product verdient toch een perfecte presentatie?

Je geeft maximale exposure aan je product en dienst. Met een Led textielframe zet je je product in de spotlights. En doordat het fotodoek makkelijk te verwisselen is heb je altijd actuele acties en speel je goed en snel in op waar je doelgroep naar op zoek is.
Textielframes blijven, net als een stoepbord buiten voor je pand, altijd voor je werken, ze gaan maar door en zorgen gegarandeerd voor extra omzet. Heerlijk toch!