Ronde textiel frames

Ronde textielframes hangend aan het plafond.

Home / Binnenreclame / Textiel Frames / Ronde textiel frames

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Sfeermaker voor grotere ruimtes, het ronde hangende textielframe

Echt geweldig, kies voor een rondgebogen textielframe als een unieke hangende banner in een winkel, showroom of op beurzen en tentoonstellingen. Licht een product extra uit en creëer overzicht voor je bezoekers. Het hangende ronde textielframe kun je van alle kanten goed zien.

LED FRAMES

Geweldige producten of diensten in de spotlights door het ronde textielframe

Een rond gebogen textielframe trekt nog meer aandacht, hangend aan het plafond is het voor iedereen goed te zien. In welke vorm dan ook een textielframe creëert gewoon sfeer en beleving in winkels, showrooms, etalages, in kantoren en bij beurzen en tentoonstellingen.
Textielframes zonder verlichting zijn leverbaar in elk gewenst formaat en uitvoering; textielframe als wandmodel, enkelzijdig of dubbelzijdig vrijstaand, hangend, in gebogen vorm of als een kubus model, voor elke ruimte en gelegenheid is er een geschikt fotodoek met frame.
Ook bij een rond textielframe is het fotopeesdoek eenvoudig te vervangen, je past de sfeer in je pand dus makkelijk aan naar bijvoorbeeld de jaargetijden. De hele ruimte in herfstsfeer en snel en makkelijk overschakelen naar de winter en het voorjaar. Geen saaie kantoorruimtes meer, super mooie showrooms en overzichtelijke beursruimtes met steeds een nieuwe frisse uitstraling door strakke bedrukte textieldoeken in een rond aluminium frame.

 

Mooie opvallende reclame in een rond textielframe

Een briljant uitgelicht rond textielframe met ledverlichting geeft maximale exposure aan je product en dienst, ook zonder ledverlichting is het een mooi strak fotodoek met frame. Door het makkelijke peesdoeksysteem kun je het posterdoek snel en eenvoudig verwisselen. Daarom kun je je bezoekers steeds een verfrissende en nieuwe beleving bieden en in een rond textielframe je nieuwe acties onder de aandacht brengen. Weer een fijne verkoper erbij die altijd werkt.