Textielframe aan de wand gemonteerd

Wandtextielframes.

Home / Binnenreclame / Textiel Frames / Wand textiel frames

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Mooi textieldoek in een frame aan de wand gemonteerd

Het bedrukte textieldoek is voorzien van rubberen pees aan de rand, deze rand past precies in het kanaal dat in het aluminium textielframe-profiel is aangebracht. Alles is vanzelfsprekend precies op maat en zo wordt het bedrukte textieldoek strak in het frame gespannen. Mooi, handig en makkelijk te verwisselen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Textielframe aan de wand op elk gewenst formaat

Bij van Raalte maken we de textielframes zonder verlichting op ieder formaat dat u wenst. Het textielframe kan zelfs zo worden gemaakt dat het precies past in een nis of een bijzondere wand met afwijkende maten. Het textielframe bedekt je hele wand en dat ziet er echt heel cool uit. Je kunt ook kiezen voor fotobehang maar dat is moeilijk te verwisselen, een textieldoek kun je juist eenvoudig wisselen en door de hoge kwaliteit afdruk op mooie stof komt de foto veel beter tot zijn recht. Echt een mooie opvallende wand met een textielframe. Weg met die saaie ruimtes, pas regelmatig de uitstraling van je ruimte aan door eenvoudig het spandoek met foto te vervangen. Dat is toch gaaf, kom je je als bezoeker vaker bij de receptiebalie melden en dan wordt je verrast met weer een nieuwe visual. Enthousiast klanten moet je enthousiast houden, een textielframe helpt je daar zeker bij met bijvoorbeeld een regelmatig wisselende actie aan de muur in je showroom, winkel of welke ruimte dan ook.

 

Opvallende muuraankleding kies voor een textielframe

Muren en wanden in showrooms, bij tentoonstellingen, in winkels en kantoren zien er zo veel beter uit met een mooie foto in een wandtextielframe. Je creëert beleving voor je bezoekers, je laat ze de sfeer proeven die je wilt. Met het makkelijk te verwisselen fotopeesdoek blijf je je bezoekers verrassen en speel je in op actuele onderwerpen of ga je mee met de jaargetijden. Natuurlijk kun je het textielframe ook vullen met een nieuwe aanbieding voor in de showroom of winkel. Erg prettig hoor, een extra verkoper erbij die nooit stilzit en altijd actief klanten uitnodigt om bij je te shoppen.

 

LED frames maken we precies op de maat die je wil

Een textielframe LED wordt in onze eigen productie op elk gewenst formaat en uitvoering geproduceerd. Heel groot of klein formaat, heel plat of juist diep, enkel of dubbelzijdig, vrijstaand of hangend, de mogelijkheden met LED frames zijn eindeloos.