LED Reclamedisplays

Nieuw licht op uw presentatie.

Home / Buitenreclame / LED Reclame

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Lichtgevende reclamedisplays

Van Raalte Displays is al meer dan 20 jaar specialist in het ontwikkelen en produceren van lichtdisplays voor buitengebruik, zoals LED reclame, de City Medialight, gevellichtbakken en LED textielframes. Onze lichtgevende reclamedragers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een ongekende lange levensduur.

LED-RECLAME

VR City Medialight

De VR City Medialight is hét medium bij uitstek voor de buitenreclame.

VR FlatLight Lockable

De VR Flatlight LED Lockable is een ultra platte (90mm) LED frame die op een buitenmuur gemonteerd wordt.

VR LED Letters & Logo’s

Met de nieuwste LED technieken die verwerkt worden in de LED lichtbak letters en logo’s krijgt uw pand een veel professionelere uitstraling.

LED Frames creëren extra sfeer en beleving

VR Frontlight LED

De VR Frontlight LED is wordt ingezet voor gevelreclame. 

LED reclame zet je bedrijf in de schijnwerpers

Licht helpt enorm om extra op te vallen. Je bedrijfsnaam uitlichten is dan ook zeker een hele goede manier om reclame te maken. Een lichtgevende gevelreclame trekt aandacht, geeft naamsbekendheid en zorgt tijdens zowel de lichte als donkere uren voor herkenning van je merk en locatie. Je zult het zelf vast ook vaak hebben gehad “waar koop je ook weer van die doosjes” dan ‘kijk’ je in de brein en zie je verschillende logo’s en bedrijven voorbij komen. Vaak zie je dan de lichtreclame en die herkenning zorgt ervoor dat je dit bedrijf online of fysiek bezoekt. Heerlijk hoor die lichtgevende displayreclames. Net als een stoepbord is een LED reclame een ‘gratis’ extra verkoper die altijd maar doorgaat.

 

Wat communiceer je het beste in een lichtreclame?

Vaak zie je dat in ieder geval de bedrijfsnaam en logo in een gevelreclame worden getoond, daarnaast wil je graag aan passerend publiek uitgelicht laten zien wat je dienst of product is. De tekst moet natuurlijk wel goed leesbaar zijn dus groot en duidelijk, geen hele lappen tekst in de lichtbak. De mensen die wat dichter langs je pand lopen of fietsen kun je wel weer vangen door een opvallende etalage met een LED textielframe. Hier kun je dan wel wat meer informatie op kwijt. Het belangrijkste is dat je opvalt tussen alle andere aanbieders. Lichtreclame helpt je hier enorm bij, zoals lichtgevende displays op belangrijke punten (deze kun je vaak huren voor bepaalde tijd), LED stoepborden voor je pand, LED textielframes aan de muur, in je etalage of buiten aan je pand. Voor iedere specifieke situatie levert van Raalte de juiste LED reclame, samen komen we altijd tot een geweldige oplossing en zorgen we voor extra aandacht en meer klanten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.