Krijtstoepbord met posterwisselsysteem

Krijtstoepbord met posterwisselsysteem en houten frame, altijd actuele promotie.

Home / Buitenreclame / Stoepborden / Krijtstoepbord met posterwisselsysteem

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Krijtstoepbord met posterwisselsysteem

Altijd actuele promotie van je dienst of product met dit krijtstoepbord en stoepbord in één. Door de dubbele functie; krijtbord en stoepbord met posterwisselsysteem, ben je zeer flexibel. Wil je snel een promotietekst communiceren dan schrijf je op het krijtbord. Hierna een strakke poster erin.

Krijtstoepbord met posterwisselsysteem

Hoe fijn is dat, je kunt op dit stoepbord ook krijtteksten zetten. En hoe fijn is dat, je kunt op de krijtbord ook posters plaatsen eenvoudig wisselen. Je bent dus super flexibel. Regelmatig is het fijn als je je vooraf geplande posteracties kunt afwisselen met zeer actuele teksten en promoties. Dit promotiebord met dubbele functie biedt je alle mogelijkheden. Vandaag een strakke poster in het stoepbord, dan komt het nieuws dat de Bitcoin door het plafond gaat; heerlijk met dit stoep- en krijtbord. Poster eruit, geweldige promotietekst op het krijtbord en je hebt direct de aandacht van het passerende publiek. Sneller inspelen op de actualiteit kan niet. Dit krijtbord met posterwisselsysteem is geweldig.

 

Krijtstoepbord met stoere uitstraling

De stoere houten omlijsting van dit krijt- en stoepbord is weerbestendig en schreeuwt om aandacht. Het robuuste houten frame van dit krijtstoepbord is er zowel in zwart als blank hout en met de sterke waterbase onder het frame is dit promotiebord een echte blikvanger. Door de dubbele functie, zowel stoepbord als krijtbord, kun je altijd actuele acties communiceren met de passanten.
Een zeer betaalbare extra verkoper die altijd doorgaat in weer en wind, zonder pauze; plaats een mooi, sterk en duurzaam Van Raalte krijt- en stoepbord voor uw pand. Succes verzekerd. Van Raalte maakt gewoon de beste krijtstoepborden van Nederland. Bewezen de langste levensduur en volledig recyclebaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.