Krijtbord met krasbestendig UV-schrijfoppervlak

Krijtstoepbord altijd een actuele promotie.

Home / Buitenreclame / Stoepborden / Krijtstoepbord

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Krijtstoepbord altijd een actuele promotie

Met een krijtbord ben je heerlijk flexibel, al wil je vier keer per dag je actie aanpassen, geen probleem. Door het krasbestendige UV-schrijfoppervlak heeft dit krijtbord een lange levensduur en blijft de kwaliteit hoog. Het robuuste hardhouten frame zorgt voor een stoere uitstraling.

Verrijdbaar krijtstoepbord

Van Raalte maakt meerdere uitvoeringen van het krijtstoepbord, natuurlijk altijd van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Kies voor het eenvoudig maar robuust krijtbord met vaste stabiele poten of voor het verrijdbare krijtstoepbord met stoer houten frame en zeer stevige waterbase. Logisch dat het verrijdbare krijtstoepbord nog beter bestand is tegen weer en wind. Voor krijtborden is de kwaliteit van het schrijfoppervlak super belangrijk. De geschreven boodschap moet opvallen en duidelijk leesbaar zijn, als dan het schrijfoppervlak niet geweldig is dan wordt dat een hele opgave. Het van Raalte krijtstoepbord is uitgevoerd met een krasbestendig UV-schrijfoppervlak; zeer sterk en schrijft heerlijk met de speciale krijtstiften die we natuurlijk ook mee kunnen leveren. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je heel lang veel plezier hebt van dit stoere krijtbord.

 

Krijtbord met robuust hardhouten frame

Je kiest natuurlijk voor een krijtbord dat lekker opvalt. Het gaat er natuurlijk om dat de winkelende mensen je actie lezen op het promotiebord. Een krijtstoepbord met stoer houten frame valt extra op. Een krachtige tekst met een geweldige aanbieding trekt de shoppers je pand in. Flexibel omdat je zelf de actietekst steeds aanpast; in de ochtend bijvoorbeeld “Heerlijke zelfgemaakte appeltaart met koffie voor maar € 4,95”, dan rond 12 uur je lunchactie en tegen 15 uur een borrelaanbieding. Zeker weten dat dit stoere krijtstoepbord vele passanten naar binnen lokt en je omzet verhoogt. Van Raalte maakt gewoon de beste krijtstoepborden van Nederland. Bewezen de langste levensduur en volledig recyclebaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.