Stoepbord in je eigen huisstijl

Direct herkenning; stoepbord op maat in uw eigen kleuren.

Home / Buitenreclame / Stoepborden / Stoepbord op Maat

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Stoepbord in je eigen huisstijl

Hoe gaaf is dat, gewoon je eigen stoepbord. Helemaal gemaakt in je eigen huisstijl. Direct herkenning van passanten van je merk. Met een custom made stoepbord van Van Raalte is het nog leuker en makkelijker om buiten reclame te maken.

Helemaal op maat gemaakt buitenbord

Reclameborden zijn van zichzelf al opvallend, groot en robuust. Daar loop je niet zomaar langs. Extra krachtig en nog maar aandacht krijg je met de volledig op maat ontworpen buitenborden. Deze borden hebben we bijvoorbeeld gemaakt voor Kruidvat en Nederlandse Loterij. Echt cool omdat ze uniek zijn en zeer krachtig omdat ze direct worden herkend door de passerende mensen. Uw merk valt zo extra op en zorgt voor extra bezoekers en dus extra omzet. Vanzelfsprekend is een posterbord voor buiten pas echt interessant als de aantallen wat hoger zijn.

 

Eigen ontwerp met topkaart op het stoepbord

Ons designteam zal je verrassen met een zeer opvallend en cool stoepbord waarbij we ook gebruik kunnen maken van topkaarten. Deze plaatsen we dan bovenop het stoepbord zodat je boodschap en merk nog meer opvalt. Een extra verkoper voor maar een paar cent per dag, mooi rendement hoor.
Van Raalte stoepborden zijn weerbestendig en de posters met promotietekst en beeld zijn zeer eenvoudig te vervangen. Echt een topproduct, er zijn er niet voor niets al meer dan 250.000 van verkocht! Geproduceerd in Nederland en volledig recyclebaar. Duurzame kwaliteit voor een goede prijs. Gewoon het beste stoepbord van Nederland. Bewezen de langste levensduur. Deze topbedrijven maken al gebruik van onze StoreStopper stoepborden; Nederlandse Loterij, Zeeman, Rabobank, Lidl, Tempo Team, Q8, Total, Kruidvat, Beter Bed en nog honderden andere bedrijven in binnen en buitenland.

VRAAG UW OFFERTE AAN