Stoepbord met robuuste waterbase

Onbreekbare voet onder je stoepbord.

Home / Buitenreclame / Stoepborden / Stoepborden met waterbase

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Stoepbord met van Raalte waterbase

Er zijn veel stoepborden met een waterbase. Het buitenbord van Van Raalte is voorzien van een unieke door van Raalte ontworpen waterbase van onbreekbaar plastic. Zeer eenvoudig te bevestigen, oerdegelijk en mooi van design.

STOEPBORDEN MET WATERBASE

Stoepbord met robuuste waterbase

Door de robuuste en slim vormgegeven waterbase is het stoepbord zeer goed bestand tegen wind en buitenomstandigheden.
Volledig recyclebaar materiaal maakt dit tot een echt topproduct. Er zijn er niet voor niks meer dan 250.000 van verkocht. Zo’n mooie en sterke extra verkoper wilt u toch ook voor uw pand?!
Het buitenbord gaat dus lang mee en dat is maar goed ook want je wil natuurlijk dat deze verkoper altijd actief is en veel klanten binnen haalt. Er is niks meer frustrerend dan vanuit je pand te zien dat er veel mensen langslopen maar niet naar binnen komen. De oplossing is eenvoudig: een geweldig stoepbord van Van Raalte. Aan twee zijden te voorzien van een sterke promotietekst en pakkend beeld. De posters in het actiebord zijn makkelijk te vervangen door handige bevestigingsclips. Hiermee zet je ze gelijk strak achter de heldere voorzetfolie. Door de unieke waterbase staat dit stoepbord zeer stevig en is door de wieltjes makkelijk binnen te zetten.

 

Actie op een stoepbord buiten betekent nieuwe klanten binnen

Laat de passerende mensen zien wat je aanbiedt; een stoepbord met goede promotie erin verkoopt zichzelf of beter verkoopt je product/dienst. Dit stevige stoepbord voelt zich heerlijk buiten, zelfs met slecht weer zorgt hij ervoor dat de passanten enthousiast worden van uw aanbieding. Omdat het wisselen van posters erg eenvoudig is geven we het advies om creatief te zijn en de posters in het actiebord regelmatig vervangen, verras je passanten met steeds een nieuwe promotie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.