LED-stoepbord voor extra aandacht

Tweezijdig opvallen met oplaadbaar LED-stoepbord.

Home / Buitenreclame / Stoepborden / Verlicht stoepbord met accu

Verlicht stoepbord met LED

Je loopt door een winkelstraat en scant de etalages op zoek naar mooie nieuwe schoenen maar van buiten ziet het er toch best duur uit allemaal, dus je gaat nog niet naar binnen. Bij happyshoes staat een geweldig stoepbord buiten te shinen. Zelfs in dit geval een stoepbord met LED-verlichting. Het schreeuwt je naar binnen met de aanbieding van de dag ‘alleen vandaag 30% kassakorting’. Je stapt natuurlijk naar binnen om deze actie te checken. Het van Raalte stoepbord met LED-verlichting is echt een hele trouwe en goede verkoper. Kost wat meer maar levert ook gelijk meer op. Je laat die extra omzet toch niet liggen. Een stoepbord buiten voor je pand trekt bezoekers als nieuwe klant.

 

LED stoepbord of een ‘gewoon’ stoepbord?

Het belangrijkste is dat je aan de buitenkant laat zien wat de mensen binnen kunnen verwachten. Dus in ieder geval een stoepbord voor je pand. Een ‘gewoon’ stoepbord helpt dus al geweldig en dan moet je natuurlijk ook nog een heel goed aanbod doen voor die extra boost. Een verlicht stoepbord zorgt voor extra aandacht, logisch want je boodschap wordt extra uitgelicht. Een stoepbord met LED verlichting valt natuurlijk ook extra op tussen de andere buitenreclames. Hoeveel extra bezoekers een LED stoepbord gaat opleveren ten opzichte van een gewoon promotiebord is niet direct onderzocht maar stel dat het 1 nieuwe klant per dag oplevert dan is de kans groot dat je het bord al hebt terugverdiend. Begin met een ‘gewoon’ advertentiebord en schakel door naar een stoepbord met LED na bewezen resultaat.

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

LED-stoepbord voor extra aandacht

Zelfs in het donker opvallen met het van Raalte lichtgevend stoepbord. Online opvallen is niet zo makkelijk en kost veel geld, met een stoepbord val je goed op maar met een LED-stoepbord trek je veel extra aandacht. Het stoepbord met LED en accu is wat duurder maar door deze extra aandacht verdien je het snel terug.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.