Videowalls

 1. Home
 2. Videowalls

Stap in de wereld van visuele verbluffing met onze Videowalls

Welkom bij onze videowalls, waar de grens tussen verbeelding en realiteit vervaagt en visuele verbluffing tot leven komt! Of je nu een bedrijf bent op zoek naar indrukwekkende manieren om je merk te promoten, een evenementenplanner die een onvergetelijke ervaring wil creëren, of gewoon iemand die zijn ruimte wil transformeren, onze videowalls bieden grenzeloze mogelijkheden.

Waarom videowalls? Omdat ze een ongeëvenaarde impact hebben. Met hun naadloze samenvoeging van meeslepende beelden en meeslepend geluid brengen onze videowalls elke ruimte tot leven. Van dynamische reclamecampagnes die de aandacht trekken in drukke winkelcentra tot adembenemende achtergronden die de sfeer bepalen op grote evenementen – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze videowalls bieden niet alleen verbluffende visuele ervaringen, maar ook flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met de nieuwste technologieën kunnen we videowalls creëren die perfect passen bij jouw specifieke behoeften en ruimtevereisten. Of je nu een kleinere installatie voor een winkelruimte nodig hebt of een indrukwekkende videowall voor een conferentiecentrum, wij hebben de oplossing die bij je past.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van visuele verbluffing met onze videowalls en laat je publiek versteld staan. Ontdek vandaag nog de kracht van deze geavanceerde visuele technologie en transformeer elke ruimte in een meeslepende ervaring!

 

Een videowall imponeert!

Een videowall bestaat uit meerdere displays die samen 1 groot beeld vormen. De bezels van de displays worden steeds smaller zodat het geheel visueel oogt als 1 groot display.

 

Voordelen

 • Laag energieverbruik
 • Ieder formaat mogelijk
 • Ultra smalle bezels
 • 49 & 55 inch A-merk schermen
 • Helderheid 500 & 700 CD/m2
 • 3 jaar garantie

Informatie aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

 • Hidden
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.