Digitale menuborden op maat

Menuborden geven de doorslag

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productie­faciliteiten

Menuborden op maat geven de doorslag

Ieder restaurant, eetcafé, afhaal of andere horecagelegenheid heeft gezelligheid nodig en doet zijn best om de klanten te verleiden naar binnen te komen. Een digitaal menubord helpt hier enorm bij. Heerlijk uitnodigend en flexibel.

Inspireer je bezoekers met digitale horeca-menuborden

Bezoekers van horecagelegenheden vinden het fijn om geïnspireerd te worden, ze willen zien wat ze kunnen bestellen en ze worden blij van een frisse presentatie. Hoe gaaf is het dan om je menu te presenteren op een digitale menukaart of eigenlijk meer een menubord. Een restaurant, eetcafé, of andere horecagelegenheid kan met digital signage goed inspelen op de dagaanbieding of aanbevolen specialiteit van de chef. Je wil je bezoekers natuurlijk zo goed mogelijk informeren over je menu, dat kan nu heel makkelijk met beelden erbij door de digitale menuborden. De gerechten zien er heerlijk uit en dit zal zeker zorgen voor extra omzet.

 

Extra opvallen door digitale menuborden

Passerende mensen zien van buiten natuurlijk ook die opvallend lichtgevende menuborden. Dus een mooi stoepbord en gevelreclame aan de buitenkant van je pand en led-menuborden of zelfs digitale menuborden binnen in je pand; de langskomende mensen kunnen dan echt niet om je heen. En als ze nu nog niet je restaurant, eetcafé of cafetaria komen eten of afhalen dan weten ze in ieder geval voor de volgende keer waar ze moeten zijn. Menuborden met licht of zelfs digitale horeca-menuborden zorgen gewoon voor extra klanten, extra omzet. Daarnaast ben je heerlijk flexibel om op de menuschermen aan te prijzen wat je op dat moment nodig vindt. Minder weggooien omdat je meer invloed hebt op wat je je bezoekers toont.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.