Digitale menuborden op maat

Menuborden geven de doorslag

 • Ruim 50 jaar kennis
 • Topkwaliteit
 • Duurzaam
 • Ontwerp & Ontwikkeling
 • Eigen productiefaciliteiten

Menuborden op maat geven de doorslag

Ieder restaurant, eetcafé, afhaal of andere horecagelegenheid heeft gezelligheid nodig en doet zijn best om de klanten te verleiden naar binnen te komen. Een digitaal menubord helpt hier enorm bij. Heerlijk uitnodigend en flexibel.

Inspireer je bezoekers met digitale horeca-menuborden

Bezoekers van horecagelegenheden vinden het fijn om geïnspireerd te worden, ze willen zien wat ze kunnen bestellen en ze worden blij van een frisse presentatie. Hoe gaaf is het dan om je menu te presenteren op een digitale menukaart of eigenlijk meer een menubord. Een restaurant, eetcafé, of andere horecagelegenheid kan met digital signage goed inspelen op de dagaanbieding of aanbevolen specialiteit van de chef. Je wil je bezoekers natuurlijk zo goed mogelijk informeren over je menu, dat kan nu heel makkelijk met beelden erbij door de digitale menuborden. De gerechten zien er heerlijk uit en dit zal zeker zorgen voor extra omzet.

 

Extra opvallen door digitale menuborden

Passerende mensen zien van buiten natuurlijk ook die opvallend lichtgevende menuborden. Dus een mooi stoepbord en gevelreclame aan de buitenkant van je pand en led-menuborden of zelfs digitale menuborden binnen in je pand; de langskomende mensen kunnen dan echt niet om je heen. En als ze nu nog niet je restaurant, eetcafé of cafetaria komen eten of afhalen dan weten ze in ieder geval voor de volgende keer waar ze moeten zijn. Menuborden met licht of zelfs digitale horeca-menuborden zorgen gewoon voor extra klanten, extra omzet. Daarnaast ben je heerlijk flexibel om op de menuschermen aan te prijzen wat je op dat moment nodig vindt. Minder weggooien omdat je meer invloed hebt op wat je je bezoekers toont.

 

Wat zijn de voordelen?

 

 • Door op het juiste moment gerichte acties te tonen kunnen restaurants hun omzet verhogen. De juiste boodschap kan klanten overhalen om een actieproduct toe te voegen aan hun bestelling.
 • Omzetverhoging is ook te realiseren door diverse cross- en upsellingacties. Restaurants kunnen op de panels geautomatiseerd de menukaarten en prijzen per moment van de dag aanpassen. Bijvoorbeeld ontbijtacties, lunchaanbiedingen of korting in de avond op dagverse producten.
 • Met ons CMS is het heel eenvoudig om acties op te zetten en updates te plaatsen dankzij de eenvoudig te hanteren sjablonen. Met de software kunnen zowel op locatie of vanuit een centrale plaats alle devices en panels bestuurd worden.
 • Kosten voor personeel kunnen verlaagd worden dankzij het inzetten van interactieve zuilen en digitale menukaarten.
 • De wachttijd voor de klanten neemt af doordat bestellingen geautomatiseerd en daarmee versneld kunnen worden.
 • Met digitale menuborden is informatie altijd actueel en kunnen kosten voor print- en drukwerk verlaagd worden.
 • De klantbeleving wordt verbeterd en de impact van de informatie verhoogd door de boodschap op het panel interactief en dynamisch te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.