Vrijstaande enkelzijdige en dubbelzijdige Textiel Frames

Textielframe volledig vrijstaand, enkelzijdig en tweezijdig.

Home / Binnenreclame / Textiel Frames / Vrijstaand enkel- en dubbelzijdig Textiel Frame

  • Ruim 50 jaar kennis
  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Eigen productiefaciliteiten

Vrijstaand textielframe midden in je pand

Hoe fijn is dat, gewoon midden in je pand een zeer opvallend en mooi uitgelicht tweezijdig fotodoek met frame. Bijvoorbeeld een actieposter direct naast een auto in je showroom, of een mooie visual met USP’s naast een geweldige keukenopstelling in je showroom.

Opvallende etalage met een vrijstaand textielframe

Je etalage wil je het liefst regelmatig vernieuwen, aanpassen aan het moment in het jaar. Dat kan extra prettig door te werken met een vrijstaand textielframe voorzien van een krachtig en mooi uitgelicht fotodoek. Het peesdoek wordt in het textielframe gespannen en is makkelijk te vervangen, zo heb je dus eenvoudig en snel de sfeer aangepast in je etalage. Als je kiest voor een tweezijdig vrijstaand textielframe dan kun je de etalage ook in direct contact brengen met de binneninrichting of het zo plaatsen dat je van twee kanten het fotodoek ziet.

 

Echt flexibel promotie maken met vrijstaand fotodoek in aluminium frame

Het fijne van een vrijstaand textielframe is dat je het overal kunt plaatsen, als er maar een stopcontact in de buurt is. Je bent heerlijk flexibel; ander peesdoek erin en het textielframe prijst een ander product aan in je winkel, showroom of ontvangstruimte. Door het systeem met een pees wordt het fotodoek eenvoudig gespannen in het aluminium frame. Zorg er dus voor dat je een paar mooie peesdoeken op voorraad hebt zodat je snel kunt inspelen op actualiteiten of acties. Een peesdoek is overigens ook snel leverbaar hoor en het vervangen is eenvoudig.
Een combinatie van een vrijstaand textielframe met krachtige grote wandtextielframes geeft een geweldige sfeer in je pand. Leuke beelden in tweezijdig fotodoek ondersteunen je stijl en voorzien van sterke teksten kun je natuurlijk de klanten op een prettige manier informeren over acties, aanbiedingen of bijvoorbeeld aangeven waar in de winkel of showroom ze welk product kunnen vinden. Net als een stoepbord buiten je pand, blijven ook deze reclamedragers altijd voor je werken, ze gaan maar door en zorgen gegarandeerd voor extra omzet.

 

LED frames maken we precies op de maat die je wil

Een textielframe LED wordt in onze eigen productie op elk gewenst formaat en uitvoering geproduceerd. Heel groot of klein formaat, heel plat of juist diep, enkel of dubbelzijdig, vrijstaand of hangend, de mogelijkheden met LED frames zijn eindeloos.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter. Een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.